Afspraken

U wilt een afspraak maken bij de Praktijk Oefentherapie Rosmalen?

Afspraken kunt u bij voorkeur telefonisch maken. De praktijk is over het algemeen op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer: 073 – 52 111 15.

Soms kan het gebeuren dat een behandeling niet kan worden onderbroken of dat de praktijk telefonisch niet bereikbaar is i.v.m. een behandeling aan huis. U krijgt dan verbinding met de voicemail. Wanneer u inspreekt wordt u altijd zo snel mogelijk teruggebeld.

Er zijn twee mogelijkheden om een afspraak te willen maken; met of zonder verwijsbrief:

1.U heeft een verwijsbrief gekregen van uw huisarts, bedrijfsarts of specialist.U kunt telefonisch een afspraak maken onder telefoonnummer 073 52 111 15. U dient uw verwijsbrief bij de eerste afspraak mee te nemen, evenals een geldig legitimatiebewijs en het inschrijvingsbewijs van uw zorgverzekeraar. Verder kunt u op deze site alvast een inschrijfformulier invullen (zie de tab “inschrijven” aan de bovenkant van deze website), dit bespoedigt de intake. Dit is echter niet verplicht, uw gegevens kunnen ook tijdens de intake genoteerd worden.

2. Vanaf 1 juli 2008 is het mogelijk geworden om ook zonder verwijsbrief een afspraak te maken i.v.m. de nieuwe mogelijkheid de zogenaamde ‘Directe Toegankelijkheid Oefentherapie’. In dit geval zal er eerst een zogenaamde screening plaatsvinden. Dit houdt in dat er eerst wordt bekeken of uw klacht voor behandeling door een oefentherapeut in aanmerking komt. Wanneer dit het geval is, zal er een intake + onderzoek volgen. Indien blijkt dat uw klacht niet in aanmerking komt voor behandeling door een oefentherapeut zult u naar uw huisarts worden verwezen voor nader onderzoek. Wanneer u zonder verwijsbrief een afspraak wilt maken kan dit ook door telefonisch een afspraak te maken. Verder kunt u hiervoor alvast een inschrijfformulier invullen (zie tab “inschrijven” aan de bovenkant van deze website). Ook dit is echter niet verplicht, deze gegevens kunnen ook op de praktijk worden genoteerd.

n.b. U bent wettelijk verplicht om bij de eerste afspraak het inschrijfbewijs (pasje) van uw zorgverzekering mee te nemen en een geldig legitimatiebewijs (dit kan een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart zijn). Deze identificatieplicht geldt ook voor kinderen.