Medisch betrouwbare informatie

Medisch betrouwbare informatie vinden op internet?

Wanneer u verwezen bent naar een oefentherapeut door uw huisarts of specialist, heeft deze naar alle waarschijnlijkheid een diagnose bij u gesteld. Het is vaak erg lastig om op internet betrouwbare informatie te vinden, er zijn talloze websites die informatie geven, maar klopt het wel allemaal? Wilt u betrouwbare informatie vinden over ziekten, aandoeningen, diagnoses met name gericht op aandoeningen van spieren, gewrichten, hersenen, en ademhaling, dan kunt u hiervoor het beste kijken op Betrouwbare Bron. De informatie die u hier vindt is altijd gecontroleerd op juistheid door artsen, zodat u er vanuit kunt gaan dat u correcte informatie heeft.

Ook kan door uw oefentherapeut gevraagd worden om al voor de intake of gedurende de periode dat u onder behandeling bent, informatie door te nemen, zodat voor u bijvoorbeeld al duidelijk is wat de diagnose inhoudt.

Mocht u na het bekijken van de informatie nog vragen hebben, kunt u deze natuurlijk altijd stellen. Dat kan via het contactformulier, maar natuurlijk ook telefonisch, of wanneer u de volgende afspraak heeft.