Medisch betrouwbare informatie – Praktijk Oefentherapie Rosmalen – Rosmalen | `s-Hertogenbosch
Spoorstraat 1 5241 EG Rosmalen | `s-Hertogenbosch Tel:073-5211115

Welkom bij Praktijk Oefentherapie Rosmalen

Bent u op zoek naar een oefentherapeut (Cesar | Mensendieck) dan bent u hier op het juiste adres. Oefentherapie helpt u om beter en soepel te bewegen. Behandelingen oefentherapie helpen daarom uw lichamelijke klachten op het gebied van spieren en gewrichten te verminderen en te voorkomen. De praktijk Oefentherapie Rosmalen is naast algemene oefentherapie gespecialiseerd in de behandeling van duizeligheidsklachten.

Adresgegevens

Spoorstraat 1
5241 EG Rosmalen | `s-Hertogenbosch
Tel:073-5211115

Medisch betrouwbare informatie

Medisch betrouwbare informatie vinden op internet?

Wanneer u verwezen bent naar een oefentherapeut door uw huisarts of specialist, heeft deze naar alle waarschijnlijkheid een diagnose bij u gesteld. Het is vaak erg lastig om op internet betrouwbare informatie te vinden, er zijn talloze websites die informatie geven, maar klopt het wel allemaal? Wilt u betrouwbare informatie vinden over ziekten, aandoeningen, diagnoses met name gericht op aandoeningen van spieren, gewrichten, hersenen, en ademhaling, dan kunt u hiervoor het beste kijken op Betrouwbare Bron. De informatie die u hier vindt is altijd gecontroleerd op juistheid door artsen, zodat u er vanuit kunt gaan dat u correcte informatie heeft.

Ook kan door uw oefentherapeut gevraagd worden om al voor de intake of gedurende de periode dat u onder behandeling bent, informatie door te nemen, zodat voor u bijvoorbeeld al duidelijk is wat de diagnose inhoudt.

Mocht u na het bekijken van de informatie nog vragen hebben, kunt u deze natuurlijk altijd stellen. Dat kan via het contactformulier, maar natuurlijk ook telefonisch, of wanneer u de volgende afspraak heeft.