folders over klachten die behandeld worden door oefentherapeuten Cesar en Mensendieck
Spoorstraat 1 5241 EG Rosmalen | `s-Hertogenbosch Tel:073-5211115

Welkom bij Praktijk Oefentherapie Rosmalen

Bent u op zoek naar een oefentherapeut (Cesar | Mensendieck) dan bent u hier op het juiste adres. Oefentherapie helpt u om beter en soepel te bewegen. Behandelingen oefentherapie helpen daarom uw lichamelijke klachten op het gebied van spieren en gewrichten te verminderen en te voorkomen. De praktijk Oefentherapie Rosmalen is naast algemene oefentherapie gespecialiseerd in de behandeling van duizeligheidsklachten.

Adresgegevens

Spoorstraat 1
5241 EG Rosmalen | `s-Hertogenbosch
Tel:073-5211115

Folders Oefentherapie Cesar en Mensendieck

Hieronder kunt u meer informatie vinden over uw klachten, en de behandeling er van door een oefentherapeut Cesar of Mensendieck.

Wanneer u op 1 van de klachtomschrijvingen klikt, wordt er een nieuw venster of tabblad geopend met een folder over de betreffende klacht. Deze folders komen van de website van de VvOCM, de vereniging van oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, en zijn daarom bedoeld om algemene informatie te geven over een klacht. Wilt u meer specifieke informatie over uw klacht en de behandeling hiervan in de praktijk oefentherapie in Rosmalen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de praktijk.

 

  1. Spanningshoofdpijn
  2. Lage rugklachten
  3. Arm-, Nek-, en schouderklachten
  4. Ademhalingsklachten
  5. Arbeidsrelevante klachten
  6. Bekkenklachten
  7. Incontinentieklachten
  8. Vitaal ouder worden
  9. Heup | knie | voetklachten